Nye gamlismobiler

Godt nytt for deg med dårlig syn og 10 tommeltotter.

Nye gamlismobiler
Publisert

Doro har spesialisert seg på enkle mobiler som passer perfekt for den eldre garde, eller for deg som stort sett bare ringer og sender en SMS i ny og ne.

Er du på jakt etter mer avanserte mobiler finner du det her!

Modellen Handle Easy er i så måte et godt eksempel, her var det lettlest skjerm og store knapper som sto i fokus da den kom på markedet i fjor.

Et stort savn for mange var imidlertid at Handle Easy ikke hadde MMS-mulighet, og det kommer nå, men før bestefaren din løper i butikken bør du passe på. MMS kommer nemlig bare på den ene modellen.

Fem nye modeller

Skal du ha MMS-funksjon er det altså Doro PhoneEasy 410gsm du bør velge. Dette er også Doros første klapptelefon noensinne, og prisen i Norge vil ligge på 1.600 kroner.

NB: Du får nøyaktig pris og bilder av alle modellene i bildespesialen!

De øvrige modellene ligger i prissjiktet 1100 til 1400 kroner. Er du på jakt etter den enkleste modellen av dem alle, for eksempel som gave til besteforeldrene dine, bør du gå for Handle Plus 334 som har ekstra store taster.

Er du på jakt etter mer avanserte mobiler finner du det her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer