Nye HTC Touch HD

Ryktene har vært mange, men nå er den endelig bekreftet.

Nye HTC Touch HD
Publisert

I følge skrytebrosjyren skal nye HTC Touch HD faktisk heve lista for mobilt Internett og underholdning. Ikke småtterier med andre ord, og vi er virkelig spent på om den holder mål i praksis.

Her er det vi har fått bekreftet så langt.

Gigaskjerm.

Det første du legger merke til er selvsagt den store widescreen-skjermen på 9,7 cm, og ja - den er selvsagt trykkfølsom, en funksjon vi håper virker langt bedre enn på forgjengeren.

Utseendemessig har de i hvert fall gjort mye riktig, og WVGA-skjermen bør gjøre det til en smal sak å se på film, surfe på nettet eller bla gjennom bildene du har tatt med det innebygde kameraet på 5 MP.

HTC TouchFLO 3D grensesnitt lover å gi gir rask og intuitiv tilgang til de personene, meldingene og innholdet som er viktigst, super 3G for kjapp nedlasting er selvsagt på plass og vi liker også at de har brukt en standard 3.5mm høretelefonplugg - sånn at du kan bruke dine egne hodetelefoner for best mulig lyd.

- Touch HD skal gi en kompromissløs multimedie- og Internett opplevelse, skryter Peter Frølund, salgsjef i HTC. – Det høyoppløste widescreen displayet kombinert med nedlastingshastigheter på opp til 18 ganger raskere enn standard 3G, gjør det mulig for HTC Touch HD å laste opp websider raskt og i fullsidesbredde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer