Nye mobiler fra LG

Satser på trykkfølsomme skjermer.

Foto: LG
Foto: LG Vis mer
Publisert

Mobilmessen i Barcelona er godt i gang og det strømmer på med nye telefoner. LG viste i dag frem modellene KF700, KF600, KF510 og KS20.

LG KF700.

LG hevder dette er verdens første mobiltelefon med tre separate inntastingsmetoder. Den tilbyr en pekeskjerm på tre tommer, vanlige taster og et navigasjonshjul på baksiden for tilgang til hurtigmeny. Hensikten er å gjøre det raskere for brukeren å finne frem i menysystemet.

Se bilder av telefonene til venstre!

Telefonen har trippelbånd, EDGE, 3G og HSDPA. Kameraet har autofokus, bildestabilisator og en oppløsning på tre megapiksler. Det integrerte minnet er på fattige 90 megabyte, men du kan utvide med et minnekort av typen microSD.

I tillegg får du MP3-spiller, videospiller med støtte for MPEG4 og blåtann med A2DP.

Mobilen minner om Viewty, men har fått nummertastatur.

LG KF700 blir tilgjengelig på det nordiske markedet i midten av april. Prisen er foreløpig ikke kjent.

LG KF600.

Denne modellen er utstyrt med enn skjerm på to tommer, og har i tillegg en pekeskjerm under på 1.5 tommer. På pekeskjermen dukker det opp virtuelle taster som endrer seg etter hvilket program du bruker.

Når du trykker ned en virtuell tast blir den større og telefonen vibrerer. I tillegg vil det komme en klikkelyd. Dermed skal du få følelsen av å ha trykket ned en ekte tast.

Telefonen har trippelbånd og EDGE, men mangler 3G og HSDPA. Kameraet har en oppløsning på tre megapiksler og kommer med autofokus. Du kan stappe i et minnekort av typen microSD. Blåtann med A2DP er på plass.

LG KF600 entrer butikkhyllene i februar. Prisen er ikke kjent.

Se bilder av telefonene til venstre!

LG KF510.

Her fokuseres det på design. Du kan velge mellom fargene mørkegrå metallic og solnedgangsrød.

Skyvetelefonen har en trykksensitiv overflate på fremsiden, og har støtte for trippelbånd og EDGE. Kameraet har en oppløsning på tre megapiksler og kommer med autofokus. Telefonen har også multimediaspiller som spiller av og tar opp QVGA-video.

Skjermen skal være dekket av herdet glass for å beskytte mot riper.

LG KF510 blir tilgjengelig i Europa i løpet av april. Prisen er foreløpig ikke kjent.

LG KS20.

Dette er en smartmobil som kjører Windows Mobile. Den kommer med støtte for både HSDPA, 3G og EDGE slik at du er sikret rask oppkobling til internett uansett hvor du er.

Skjermen har en størrelse på 2.8 tommer og er trykkfølsom.

Trykk her for mer informasjon om KS20.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer