Nye telefoner fra Sony Ericsson og Nokia

Elegant kameramobil og stilig musikkmobil.

Nye telefoner fra Sony Ericsson og Nokia
Publisert

I dag presenterer Sony Ericsson og Nokia hver sin nye mobil. Fra svenskene kommer det en ny kameramobil, SE C903 Cyber-shot, mens finnene utvider musikk-serien sin med Nokia 5603 XpressMusic.

Elegant kameramobil.

SE C903 Cyber-shot er utstyrt med et fem megapiksel kamera som sitter beskyttet bak et linsedeksel. Kameraet kommer med ansiktsgjenkjenning av opptil tre personer samtidig, mens funksjonen Smile Shutter automatisk vil sørge for å plukke ut de med det bredeste smilet.

Knips en serie med opptil ni bilder ved ett tastetrykk og du kan ved hjelp av funksjonen BestPic velge det beste eller behold alle. Ettersom kameraet også har integrert bildestabilisator, skulle det gjøre det lettere å få til et vellykket resultat, selv for deg med litt skjelvende hender.

Stor skjerm.

Se bildene dine på den 2,4 tommers store skjermen, eventuellt send de dirkekte til bloggen din, eller koble mobilen til TV-skjermen og nyt de siste feriebildene direkte på storskjermen.

Av andre funksjoner SE C903 kan lokke med, er A-GPS (GPS-navigasjon kombinert med GSM-nettet). Dermed kan du alltid holde rede på hvor du tok bildet, og ikke minst hvor du er. Det skal være enkelt å merke bildene og A-GPS vil sørge for å lede deg på rett vei om du skulle rote deg bort. Mobilen skal være tilgjengelig på markedet en gang mellom april og juni, og du kan velge mellom fargene sort, hvit eller rød.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer