Nye telefoner fra Sony Ericsson

Ryktebørsen slår til igjen.

Nye telefoner fra Sony Ericsson
Publisert

SE skal presentere nye mobiler i morgen, og i den anledning florerer det selvfølgelig av rykter på internett.

Skal vi tro ryktebørsen er det modellene W380i, K660i (avbildet over) og W890i som vil se dagens lys i løpet av morgendagen. Her er en liten smakebit på hva de har å by på:

K660i.

Telefonen ble lagt ut på SEs nettside ved et uhell og er nå fjernet, men ikke før slashphone fikk tak i detaljene.

Dette er en 3G-mobil som lar deg kjøre videosamtaler. Skjermbildet skal være i stand til å følge etter når du snur telefonen, akkurat som hos modellen K850i.

Av trådløse teknologier er både HSDPA, 3G og EDGE på plass. Firebånds-støtten lar deg bruke telefonen uansett hvor i verden du er, og RSS-leseren holder deg oppdatert på nyheter.

Kameraet skal ha en oppløsning på to megapiksler.

Telefonen vil bli tilgjengelig i fargene hvit/lime og rødvinsfarget/sort.

W380i.

Dette er en kamskjelltelefon som skal erstatte W300i. I følge nettstedet cellpassion skal den være utstyrt med en såkalt gesture-kontrol, som lar deg kontrollere musikkspilleren med bevegelser. Modellen vil ikke være utstyrt med 3G.

W890i.

Dette er en oppgradering av modellen W880i.

Her får du 3G, gesture-control og et kamera på 3,2 megapiksler. Sony Ericsson skal ha utstyrt den med en ny versjon av Walkman-programvaren.

Flere detaljer og offisiell lansering kommer altså i morgen!

Kilder: engadgetmobile, slashphone

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer