Nyhet: iDiamond ear

Nå kan også du kjøpe de norske luksus-ørepluggene.

Nyhet: iDiamond ear
Publisert

Husker du artikkelen vår om iDiamond, de svært så luksuriøse øreproppene til den norske gullsmeden Thomas Heyerdahl?

Responsen fra det store utland har vært formidabel, og nå har endelig 1000 nummererte par blitt lagt ut for salg på verdensbasis.

Overdådig.

For dette er definitivt ikke hverdagskost, hvert eneste par er for eksempel laget i 18 karat massivt gull, og smykket med 204 diamanter på til sammen 1,65 karat.

Det gjør selvfølgelig at prisen blir deretter, og skal du ha disse må du hoste opp hele 44.900 kroner. Dette blir med andre ord en leke for en svært liten, men desto mer kjøpesterk kundegruppe.

En milepæl.

- Selfridges&Co er eneforhandler av iDiamond ear i England, og er med dette den første butikken i verden som nå selger produktet. I ukene framover vil de også bli lansert i land som Dubai og Hong Kong, og etter sommeren vil også USA stå for tur.

– Det er utrolig spennende for oss nå å se de første parene glitre om kapp i den meste eksklusive avdelingen til Selfridges. ”The Wonder Room”, er forbeholdt merker som Tiffanys, Cartièr, Bvlgari, Rolex, Chopard og Chanel. At vi nå er representert i Selfridges ”Concept Store” sammen med store internasjonale merkevarer er jeg veldig stolt av, avslutter Heyerdahl til dingz.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer