Og vips så var den borte

Mobilen du egentlig ikke vil beholde.

Og vips så var den borte
Publisert

Det er kanskje på tide at de enkle mobiltelefonene ikke bare markedsføres mot pensjonistene. Det kan fort tas som en fornærmelse, og en som en påstand som at de ikke husker hva ... nei, jeg aner ikke hvor denne setningen skal stoppe, jeg heller.

Amerikanske Hop-on har laget enda en overforenklet mobiltelefon, men de inkluderer heldigvis "barn, tenåringer og verdensturister" i listen over potensielle kjøpere. Kan vi få legge til "alkoholforgifta byvankere som mista mobilen sin et sted mellom

Bruk meg - kast meg.

Det som skiller denne mobilen fra andre, tilsvarende modeller, er at den er laget for å brukes - og forsåvidt også kastes eller resirkuleres.

Med en prislapp på drøye hundrelappen kan Hop 1900 plukkes opp på det amerikanske kontinent i dagligvarebutikker og kiosker, og det følger med SIM-funksjonalitet på kjøpet.

Ettersom kjøperen betaler med kontanter og ikke etterlater seg andre spor enn et mistenkelig nikk til ekspeditøren, vil potensielle ransmenn og profesjonelle leiemordere fryde seg helt inn til ryggmargen.

Europeiske prøvekaniner.

Hop 1900 ble nylig vist fram under telekom-messa CTIA i Las Vegas, og gjorde ifølge produsenten stor suksess - så stor at en europeisk distributør har kjøpt 10 000 eksemplarer av mobilen for å teste markedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer