Om litt er kaffen klar

Hammacher Schlemmer. Merk deg navnet. De revolusjonerer kaffedrikkinga.

Om litt er kaffen klar
Publisert

Hvis du, som alle oss andre, har som mål å oppnå total ubevegelighet gjennom hele uka, så kan du endelig krysse av "kaffekopp" på lista over ting som tilfører energi, men som ikke bruker den opp.

Denne koppen fra nettbutikken med det litt forstyrrende navnet Hammacher Schlemmer - de høres ut som de skal slå oss i bakhodet etter at vi har lagt igjen kredittkortnummeret - har en batteridrevet propell i bunn, som spinner med en hastighet på 3000 omdreininger per minutt når du trykker på knappen på håndtaket.

Dermed slipper du å bruke den klassiske røre-rundt-med-skje-bevegelsen, som har blitt så 2004. Med et lite trykk vil sukkeret, melka, hjemmebrenten eller te-bladene i teen din blande seg sammen til en perfekt varmdrikk.

Du får også med et lokk som sørger for at kaffen eller teen holder seg varm, og som i tillegg kan brukes som sikkerhetsanordning første, andre og tredje gang du prøver den batteridrevne propellen.

Det er uvisst om det er nok kraft i koppen til å for eksempel få robåten din i land når du har gått tom for drivstoff, men kjenner vi deg rett er du stappfull av pionéer-ånd, så det er bare å prøve neste gang sola kommer fram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer