Overstrømmende fra Belkin

Strømadapter med noko attåt.

Overstrømmende fra Belkin
Publisert

Lynnedslag er som vi alle vet høyere makters måte å gi klar beskjed om at du har spist for mye, drevet for mye hor, og i det hele tatt veltet deg i de syv dødssyndene som en glad gris i sørpe.

Denne tilsynelatende uskyldige dingsen fra Belkin lover ikke bare beskyttelse mot overmakten, den har også et par andre godbiter som noen burde tenkt på før.

USB-ekstra.

Belkin Mini Surge Protector er ment som et lojalt reisefølge, slik at du kan overstyre hotellrom og flyplassfoajeers ofte svært begrensede stikkontaktutvalg. Stikk den i veggen, og du får fire ekstra kontakter.

Det beste er likevel at den lille strømpadda har to dedikerte USB-kontakter, slik at du enkelt kan lade mp3-spillere, mobiltelefoner og alle andre enheter som i disse dager lar seg gjenopplive på denne måten.

Hvorfor har ikke noen tenkt på det før?

Rotasjon.

Grenuttaket kan roteres 360 grader for økt fleksibilitet hvis for eksempel hotellets ledige stikkontakter er gjemt bak et sengeben, og kommer dessuten med 75 000 dollars utstyrsgaranti hvis du skulle være så uheldig å få ødelagt for eksempel laptopen på grunn av et ustabilt strømnett eller, som sagt, lynet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer