Panasonic BD50 på vei

Ny Blu-ray spiller fra Panasonic.

Panasonic BD50 på vei
Publisert

I juni entrer Panasonics nye Blu-ray-spiller BD50 norske butikkhyller. Modellen støtter Final Standard Profile (FSP). Dette er en teknologi som åpner for avspilling av en ny type ekstramateriale og bilde-i-bilde, skriver Panasonic i en pressemelding.

Bilde-i-bilde vil si at det dukker opp et lite tilleggsbilde over hovedbildet. Her vises for eksempel regissøren som peker på og kommenterer skuespillere og kulisser.

Det er også mulig å bruke fjernkontrollen for å få opp tilleggsinformasjon om skuespillere og steder i filmen, for å nevne noe. Liker du tegneserier bør du merke deg funksjonen som lar deg se skuespillerne legge stemme på animasjonsfigurene mens filmen spiller.

Spilleren kan kobles mot internett og har støtte for BD-live slik at du kan laste ned ekstramateriale som bilder og undertekst. Du kan også delta i quiz og spill som er koblet til bonusmaterialet på Blu ray-platene.

Husk at innholdet på disse platene kan variere, alt etter hva produsentene har valgt å legge inn.

Panasonic BD50 har HDMI 1.3 og avspillingen foregår med 1080/24p. Den støtter Dolby TrueHD og DTS-HD bitstreamlyd uten kvalitetsendring. Du kan stappe inn et SD-minnekort fylt med HD-materiale. På den måten slipper du å styre med ledninger for å koble til selve HD-videokameraet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer