Phantom Force Electronic Chess Set

Flytter brikkene selv.

Phantom Force Electronic Chess Set
Publisert

Det finnes en haug sjakkspill for datamaskinen, men litt av sjarmen med sjakk er jo å ha et ordentlig sjakkspill med brikker foran seg. Her er løsningen.

Phantom Force er et elektronisk sjakkbrett som automatisk flytter brikkene. Dermed trenger du verken datamaskin eller en fysisk motstander for å spille.

Du kan spille en runde mot sjakkbrettet, eller sitte og se på at det spiller mot seg selv. Det er mulig å velge forskjellige vanskelighetsgrader, og skal vi tro en anmeldelse på nettstedet amazon, er de høyeste nivåene relativt utfordrende. En ulempe ser ut til å være at brikkene beveger seg sakte, så du bør ha litt tålmodighet når du starter et nytt spill.

Hvis du tar en titt på videoene under artikkelen vil du også legge merke til at støynivået er høyt, og at lydeffektene er på grensen til å være plagsomme. Forhåpentligvis er det mulig å justere volumet, eventuelt mute spillet helt.

Aktiverer du "læremodus", vil spillet varsle dersom du holder på å gjøre noe dumt, og samtidig forklare hvorfor du ikke bør flytte brikken slik du har tenkt. Det er også mulig å angre.

Når spillet er slutt tusler alle brikkene tilbake til plassen sin.

Sjakkbrettet koster 245 dollar, altså ca. 1.300 kroner eksklusiv avgifter.

Trykk PLAY for video!

Kilde: excaliburelectronics

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer