Philips X800

Enda en "iPhone-klone" titter frem.

Philips X800
Publisert

Etter at iPhone ble lansert har mange mobilprodusenter svingt seg rundt og laget taste-løse telefoner med stor og trykkfølsom skjerm. Mest lovende til nå er kanskje HTC Diamond. I følge nettstedet gadgetchamp kommer også Philips snart med en tilsvarende mobil.

Modellen har fått navnet X800. Du navigerer i menyene ved å trykke med fingrene på den 2.9-tommer store skjermen. Merkelig nok har den verken HSDPA, 3G, EDGE eller WLAN. Dette ser altså ut til å være en designtelefon ment for de som ikke trenger så mange tekniske finesser.

Kameraet har en oppløsning på to megapiksler og er utstyrt med autofokus. Telefonen kommer med blåtann og A2DP slik at musikken kan sendes trådløst til et hodesett, eller en høyttaler med blåtann. En musikkspiller er også på plass.

Philips selger ikke mobiltelefoner i Norge, så denne modellen kan vi nok se langt etter her til lands. Prisen er ikke kjent.

Kilde: gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer