Pick Up Line Generator

Sjekkereplikker på boks.

Pick Up Line Generator
Publisert

Er du en av de som kommer på de beste replikkene først etter at du har kommet hjem fra byen? Da er kanskje dette noe for deg.

Pick Up Line Generator er en liten dings som lirer av seg sjekkereplikker som "Is it hot in here, or is it just you", og "Can you catch, I think I'm falling for you".

Så i stedet for å stå og stamme usikkert når du møter noen du liker, er det bare å holde generatoren opp mot øret for litt inspirasjon. Den inneholder totalt 40 ulike sjekkereplikker av ymse kvalitet. Her er det altså bare å prøve seg frem til du finner en som fungerer.

Hvis du er i det lunefulle hjørnet kan du ta en titt på Insult Generator. Samme prinsippet som Pick Up Line Generator, men den lirer av seg diverse fornærmelser. Blant annet:

"Is that your face or did your neck throw up?" og "You are pure inspiration for birth control".

Hvis du går med begge i lomma, så pass på å ikke trykke på feil knapp når du møter en potensiell ektefelle. Det kan gå galt.

Begge koster 20 dollar, altså ca. 110 kroner.

Kilder: latestbuy pick-up, latestbuy insult

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer