Pipedyret har gjenoppstått

Det bærbare kjæledyret er nå tilbake i fargeskjerm.

Pipedyret har gjenoppstått
Publisert

Husker du Tamagotchien? Det lille pipende egget som satte ungdommen på slutten av 90-tallet i et helt nytt lys; med ett ble det kjent at også tenåringer kunne utvikle et voldsomt morsinstinkt.

Selv hadde jeg en som titt og ofte havnet på rektors kontor. Dog til rektors store frustrasjon, ettersom han måtte tilbringe arbeidsdagen med en etter hvert ganske så intens piping i bakgrunnen. Neida, det var ikke tinnitus, det var bare Tamagotchien min som holdt på å dø.

Vel, nå er den tilbake. Mer levende og fargerik enn noen gang før. Hvorvidt den klarer å gjenoppta suksessen fra nittitallet, gjenstår å se. Men en skulle da vitterlig tro at det lille datadyret nå hadde utspilt sin rolle.

Mer avansert.

Japanerne kan fortelle at den nye utgaven, Tamagotchi color plus, skal være hakket mer avansert enn sin forgjenger. Ikke bare er den nå i farger, nytt er for eksempel også at det kan boltre seg i flere ulike miljø. Det sover på et eget soverom, gjør tingene på et eget toalett og spiser på kjøkkenet.

Ikke minst kan det nå stikke ut i gatene på shopping eller for å leke. Det høres med andre ord ut som alt kan ligge til rette for en mer lykkelig Tamagotchi.

Om enn mer ulykkelige omgivelser for folk flest.

Den nye Tamagotchien er ventet lansert i Japan 22. november, og vil koste rundt kr 300.

Kilde: gearlog.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer