Pipedyret har gjenoppstått

Det bærbare kjæledyret er nå tilbake i fargeskjerm.

Pipedyret har gjenoppstått
Publisert

Husker du Tamagotchien? Det lille pipende egget som satte ungdommen på slutten av 90-tallet i et helt nytt lys; med ett ble det kjent at også tenåringer kunne utvikle et voldsomt morsinstinkt.

Selv hadde jeg en som titt og ofte havnet på rektors kontor. Dog til rektors store frustrasjon, ettersom han måtte tilbringe arbeidsdagen med en etter hvert ganske så intens piping i bakgrunnen. Neida, det var ikke tinnitus, det var bare Tamagotchien min som holdt på å dø.

Vel, nå er den tilbake. Mer levende og fargerik enn noen gang før. Hvorvidt den klarer å gjenoppta suksessen fra nittitallet, gjenstår å se. Men en skulle da vitterlig tro at det lille datadyret nå hadde utspilt sin rolle.

Mer avansert.

Japanerne kan fortelle at den nye utgaven, Tamagotchi color plus, skal være hakket mer avansert enn sin forgjenger. Ikke bare er den nå i farger, nytt er for eksempel også at det kan boltre seg i flere ulike miljø. Det sover på et eget soverom, gjør tingene på et eget toalett og spiser på kjøkkenet.

Ikke minst kan det nå stikke ut i gatene på shopping eller for å leke. Det høres med andre ord ut som alt kan ligge til rette for en mer lykkelig Tamagotchi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer