Piper deg rett i ryggen

Ny dings skal ta seg av holdningen din.

Piper deg rett i ryggen
Publisert

Den menneskelige evolusjon er et merkelig fenomen. Vi brukte flere tusen år på å komme oss opp i oppreist stilling, og nå er vi snart på vei tilbake igjen.

Den statiske kontorstillingen er i ferd med å gjøre en Homo Sapiens om til en Homo erectus. 1,8 millioner år med evolusjon kan snart være forgjeves. Med bøyd nakke sitter vi lent over tastaturet, mens ryggen krummes proporsjonalt med antall datatimer som tilbakelegges.

Angrep.

Nå forsøker japanerne å gå til angrep på den motsatte evolusjonen. De er kanskje redde for å miste verdifulle centimetere. De har nemlig laget en genial dings som skal festes til PC-skjermen, og som skal sikre deg den perfekte holdning mens du sitter.

Visomate er en liten boks som ved hjelp av en innebygget sensor, vil fange bevegelsene dine.

Glemmer du deg bort, og nesen plutselig sitter klistret til skjermen, vil boksen begynne å pipe, og du blir nødt til å sette deg tilbake igjen for å få boksen stille.

Helsevennlig.

Den geniale dingsen skal derfor forebygge nakkeskader, ryggplager, i tillegg til å ta hånd om synet ditt. Og, ikke minst, sørge for at stillesittende arbeid ikke ødelegger holdningen din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer