Plastikk fantastisk

Gjør deg til en ekte fargeklatt.

Plastikk fantastisk
Publisert

Den kompakte plastbagen vil kanskje ikke være verdens svar på miljøkrisa. Men alle monner drar, og denne nøkkelringen vil ikke bare lyse opp nøklene dine, den vil også få deg til å lyse av miljøengasjement.

Selve ideen med å bringe med seg den samme posen fram og tilbake for å spare miljøet, er jo langt fra ny. Samvirkelaget har for lengst kapret den eldre garden med sine gråhvite tøyposer. Men ettersom disse posene hittil ikke har slått an hos den yngre garde, er det kanskje My Bag som skal få æren?

Spar plass.

Sett bort fra alle femtiøringene (eller er det 70?) du vil komme til å spare, er det jo kjekt å vite at den også vil gi deg mer skapplass under kjøkkenbenken. Kanskje kan du endelig få gleden av å åpne skapet, uten å bli angrepet av fjorten rimilogoer.

My Bag kommer i flere ulike farger, og den har også et solid håndtak som vil gjøre det å frakte tjue melkekartonger med én hånd til en fryd.

Prisen for en bag er ca 60 kroner. Noe du vil ha spart inn etter 85 plastposer. Men ikke spør oss hvor du skal gjøre av søpla.

Kilde: lazyboneuk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer