Predator X-2 er stor, tung og rask

Kun det beste er godt nok, også på farten.

Predator X-2 er stor, tung og rask
Publisert

Bærbare PCer fra øverste hylle holder ofte overraskende godt følge med dedikerte, stasjonære PCer - helt til du bestemmer deg for å presse dem til det ytterste med en tung, lang spillrunde. Da vil for eksempel Crysis halte, og du vil gråte. Det er uunngåelig.

Dette skal angivelig være verdens raskeste gaming-laptop, og den skal kunne takle det meste.

Arnold?!

Produsenten heter Vology, og er ikke et husvarmt navn i Norge. For å vise at de mener alvor har de gitt laptopen navnet Predator X-2, slik at de som kan sin B-filmhistorie tenker på Arnold, store muskler og enda større våpen.

Under panseret finner du en Intel Core 2 Quad-prosessor på 2.66GHz, nVidia GeForce 8800M GTX 512MB DDR3 grafikkort, og hele 4GB DDR2-minne (800MHz) som standard.

Betalingsvansker.

Maskinen har dessuten en 200GB harddisk (7200 RPM), 17-tommers skjerm, minnekortleser og optisk drev, i tillegg til at den leveres med Windows Vista Ultimate X64-utgaven.

Prisen er omtrent like kraftig som spesifikasjonene. I USA må du ut med 4600 dollar, som med dagens svært gunstige dollarkurs blir rundt 23 300 kroner. Det er likevel ingen grunn til å la seg lure, en maskin med så mye datakraft ville sannsynligvis passert 27-28 000 kroner i Norge. Minst.

Kilde: New Launches

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer