Predator X-2 er stor, tung og rask

Kun det beste er godt nok, også på farten.

Predator X-2 er stor, tung og rask
Publisert

Bærbare PCer fra øverste hylle holder ofte overraskende godt følge med dedikerte, stasjonære PCer - helt til du bestemmer deg for å presse dem til det ytterste med en tung, lang spillrunde. Da vil for eksempel Crysis halte, og du vil gråte. Det er uunngåelig.

Dette skal angivelig være verdens raskeste gaming-laptop, og den skal kunne takle det meste.

Arnold?!

Produsenten heter Vology, og er ikke et husvarmt navn i Norge. For å vise at de mener alvor har de gitt laptopen navnet Predator X-2, slik at de som kan sin B-filmhistorie tenker på Arnold, store muskler og enda større våpen.

Under panseret finner du en Intel Core 2 Quad-prosessor på 2.66GHz, nVidia GeForce 8800M GTX 512MB DDR3 grafikkort, og hele 4GB DDR2-minne (800MHz) som standard.

Betalingsvansker.

Maskinen har dessuten en 200GB harddisk (7200 RPM), 17-tommers skjerm, minnekortleser og optisk drev, i tillegg til at den leveres med Windows Vista Ultimate X64-utgaven.

Prisen er omtrent like kraftig som spesifikasjonene. I USA må du ut med 4600 dollar, som med dagens svært gunstige dollarkurs blir rundt 23 300 kroner. Det er likevel ingen grunn til å la seg lure, en maskin med så mye datakraft ville sannsynligvis passert 27-28 000 kroner i Norge. Minst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer