PRS-505 gjør lesing til en lek

Ny ebok-leser fra Sony på vei.

PRS-505 gjør lesing til en lek
Publisert

Sonys ebok-lesere har aldri blitt spesielt populære, og her hjemme er de så godt som ikke-eksisterende, men produsenten er langt fra å gi opp.

Ifølge nettstedet engadget planlegger Sony en oppfølger til modellen PRS-500, som vi sjekket ut på årets CES-messe. Vi lot oss glatt imponere av en skarp og lekker skjerm og muligheten til å laste inn og lese tegneserier på enheten.

Nykommeren har fått navnet PRS-505 og vil komme i fargene sølv og blå. Designet er litt annerledes enn hos forgjengeren og det integrerte minnet har økt fra 20 til 40 MB.

Det er nærliggende å tro at også denne modellen er kompatibel med formatene PDF-, RTF- og Word-filer. Du kan bruke den som musikkspiller takket være MP3- og AAC-støtten. Feriebilder av typen JPEG, GIF, PNG, og BMP kan også presenteres på den 6-tommer store skjermen.

PRS-505 bruker såkalt e-ink - en teknologi som kun bruker strøm når du blar fra en side til en annen. På den gamle modellen kunne du bla hele 7500 sider før batteriet ble tomt.

Prisen er forventet å ligge på 299 dollar, altså rundt 1700 kroner eksklusiv skatter og avgifter.

Kilde: engadget

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer