Radiostyrt nikkedukke

Fjernstyrte biler har aldri sett bedre (ut).

Radiostyrt nikkedukke
Publisert

Det finnes én god grunn til at de som elsker radiostyrte biler elsker radiostyrte biler: Alt foregår på trygg avstand fra bilen som raser rundt i 50 km/t, og hvis noe krasjer er det bilen som får unngjelde, ikke føreren som står med fjernkontrollen i hendene.

Med denne radiostyrte bilen er det mulig å se nøyaktig hvordan det ser ut når det smeller.

Brillefint!

VTS Camera Car er for så vidt som de fleste andre radiostyrte biler: Liten og rask, og med våghalsens totale mangel på respekt for grensesetting. Men den har også noe mer.

For kjøpesummen på hele 6000 kroner får du også med et sett videobriller. Et lite VGA-kamera (640x480 piksler) er festet i bilens førerhus, og sender video fra førerhuset direkte til videobrillene.

Point of you.

Ikke bare får du se hvordan verden ser ut fra bakken, kameraet justerer seg i samme retning som du vrir hodet mens du kjører. Ser du opp ser kameraet opp, og ser du til venstre vil også "føreren" se til venstre.

Kameraet sender dessuten lyd, noe som er spesielt nyttig hvis du mistenker at den lille plastdjevelen planlegger mytteri, eller har tenkt å be om nok en lønnsøkning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer