Ringen som måler pulsen

Ikke så glamorøs, men jøss så ærlig.

Ringen som måler pulsen
Publisert

Det er snart nyttår og 31. desember er for mange D-dagen der de faller på kne foran den utkårede med en liten eske mellom hendene.

Hvis du går rundt og planlegger et frieri, men kanskje er litt usikker på om din kjære egentlig er like åpen for å dele framtiden med deg som du er med henne – så er det bare én ting å gjøre:

Kjøp en ring som fungerer litt som en løgndetektortest i kombinasjon med at den også kan gjøre nytte for seg som forlovelsesring.

Dét er akkurat hva Heart Rate Ring gjør.

Uromantisk?

Det er godt mulig at din kjære vil mene at ringen ser litt for mye pulsklokke ut, og helst skulle ønsket seg litt flere diamanter. Men det får så bare være – denne ringen kan fortelle deg sannheten du har ventet på.

For det er jo en gang slik at med den store forelskelsen følger også ekstra kraftig hjertebank.

Dytt ringen på fingeren til den utkårede og les av displayet. Viser deg seg at hun har en puls som er langt under hvilepuls, er det et dårlig tegn.

I motsatt tilfelle, kan du jo vurdere en ny ring.

Den avslørende pulsringen koster ca 300 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer