Royal Black Diamond er ikke for alle

Rådyre mobiltelefoner på vei.

Royal Black Diamond er ikke for alle
Publisert

Gresso er et navn du skal bite deg merke i dersom du har lomma full av gryn og er hekta på mobiltelefoner. Den russiske produsenten presenterte tidligere i år de to luksusmodellene Black Diamond og Royal Black Diamond. Nå har de tatt spesifikasjoner og pris opp av hatten.

Begge modeller er håndlagde av tresorten African Blackwood, er dekorert med gulldetaljer, har en bakside i rustfritt stål, et nummertastatur i titanium og inngraverte romerske tall.

Windows Mobile.

Under panseret finner du et kamera på to megapiksler, et SD-minnekort på to gigabyte, 64 MB RAM, og overraskende nok: Windows Mobile 6, som gjør det mulig å surfe og sjekke epost. Safir-skjermen har en oppløsning på 320 x 240 piksler og støtter 65.000 farger.

Men rosinen i pølsa er de svarte diamantene, ekstremt sjeldne sådanne, som fungerer som taster. Den mest eksklusive modellen Royal Black Diamond har 23 slike diamanter og også derfor en lite hyggelig pris på 240.000 kroner.

Det vil kun lages 50 eksemplarer, så her er det bare å raska på hvis du føler deg kallet.

Den andre modellen, Black Diamond, har fire svarte diamant-taster og koster derfor "bare" 71.000 kroner. Resten av tastene er laget av gull.

Begge mobilene blir tilgjengelig denne måneden, og blir nok en julegave-slager blant millionærene.

Kilde: gsmarena

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer