Samsung-disk på steroider

Men det kommer til å koste.

Samsung-disk på steroider
Publisert

Om et par ti-år kommer vi til å fnise av tre ting fra 00-tallet: Sveisen til de som leser nyhetene på Dagsrevyen, dagens latterlige idé om at jorda er rund (den vil vise seg å være pyramideformet), og hastigheten på harddiskene.

Samsung har i likhet med flere andre harddiskprodusenter sett inn i glasskula, og den viser oss tre store bokstaver: SSD.

Guinessrekord?

Denne 256GB-disken hevdes å være verdens raskeste 2.5-tommers MLC-baserte SSD med SATA-II-grensesnitt (var det nok forbehold for deg?). Den skal ha lese- og skrivehastigheter på henholdsvis 200 og 160 megabytes per sekund, noe som er så raskt at du knapt rekker å begynne kopieringsjobben før den er ferdig.

Lucky Luke? Du er ferdig nå.

Flashdisken kommer på markedet i september, men produksjonen når ikke store høyder før mot slutten av året. En 1.8-tommers versjon skal også være på vei.

Prisen er foreløpig ikke kjent, men vi vedder en månedslønn på at den vil bli så høy at luftrykket fra prissjokket vil legge flere småbyer i USA i grus.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer