Samsung F490 og P720

Trykkfølsomme skjermer for alle penga.

Foto: Mobile Notes
Foto: Mobile Notes Vis mer
Publisert

Samsung holdt nylig en pressekonferanse i Ukraina hvor de presenterte modellene F490 og P720. Sistnevnte ser ut til å være en oppfølger til fjorårets hyppig omtalte og lekre Armani-mobil. Sjekk video under artikkelen!

I tillegg til et ytre som vil tiltrekke seg designfrelste mobilfantaster, har P720 en trykkfølsom skjerm på 2,6 tommer med QVGA-oppløsning, og et integrert kamera med oppløsning på tre megapiksler. Telefonen skal lanseres i asiatiske og europeise land, og kommer med støtte for to SIM-kort. Spesifikasjonsmessig er den stort sett lik sin forgjenger.

Kamera og musikk.

F490 på sin side skal etter sigende ha et kamera på hele fem megapiksler og en trykkfølsom skjerm på 3,2 tommer med oppløsning på 240 x 432 piksler. Telefonen har ikke nummertastatur, så i likhet med iPhone må du navigere med fingrene rett på skjermen.

I videoen under kan du se at F490 har minijack-utgang på toppen, så vi antar den duger til musikk. Telefonen vil trille ut på markedet i løpet av første kvartal og vil koste ca. 600 dollar, altså 3.250 kroner eksklusiv avgifter.

P720 vil dukke opp i butikkhyllene i løpet av andre kvartal og prisen ser ut til å havne på ca. 500 dollar, altså 2.700 kroner eksklusiv avgifter.

Vi tipper begge telefonene tar turen innom CES-messa i Las Vegas som går av stabelen om en ukes tid.

Trykk PLAY for video!

Kilde: slashphone

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer