Samsung F490

Nytt sikleobjekt.

Samsung F490
Publisert

Som ventet lanserte Samsung modellen F490 under årets CES-messe i Las Vegas. Telefonen imponerer med en trykksensitiv bredskjerm på 3.2 tommer og grensesnittet Croix, som går i strupen på en viss iPhone fra Apple.

Telefonen har ikke nummertastatur, så all navigering foregår med fingrene på skjermen.

Typisk for designmobiler er at de er utstyrt med gårsdagens teknologi, men dette gjelder ikke F490. Det integrerte kameraet har en oppløsning på fem megapiksler og støtter QVGA-video-opptak med 15 fps. På fremsiden finner du et lite kamera for videosamtaler.

Det integrerte minnet er oppgitt til 130 megabyte, men synes du dette blir i minste laget er det bare å stappe i et minnekort av typen microSD.

Vi liker også at telefonen har fått inngang for 3.5 mm minijack slik at du kan koble til dine egne hodetelefoner uten bruk av adapter. Videre har Samsung ryddet plass til blåtann med A2DP for trådløs overføring av musikk, og USB 2.0-tilkobling for rask overføring av filer.

Er du glad i å surfe på nettet vil du sette pris på støtten for både 3G og HSDPA (Super-3G).

Prisen er forventet å ligge på ca. 500 euro - ingen billigmobil med andre ord. Det store spørsmålet er om Samsung vil slippe den her i Norge, så det er bare å krysse fingrene. Men uansett hva som skjer kan man alltids bestille på internett.

Kilde: mobileburn

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer