Samsung G800 mener alvor

Fem megapiksler og tre ganger optisk zoom.

Samsung G800 mener alvor
Publisert

Samsung kommer snart med et beist av en kameramobil. Modellen G800 kan friste med et kamera på fem megapiksler, tre ganger optisk zoom og fire ganger digital zoom, Xenon-blits, ansiktsgjenkjenning og autofokus.

I motsetning til digital zoom, vil ikke optisk zoom redusere kvaliteten på bildet når du zoomer inn på et objekt.

I tillegg er skyvetelefonen utstyrt med teknologien WDR (Wide Dynamic Range), bildestabilisator og mulighet for å ta panoramabilder og makrobilder.

Rediger video på farten.

G800 kommer med programmer for foto- og videoredigering. Når du er fornøyd med bildene kan du laste dem opp til et passende nettsted takket være støtten for HSDPA (Super 3G). Telefonen har inngang for minnekort av typen microSD, som kommer i størrelser opp til 4 GB.

Du finner også 3G og EDGE under panseret, slik at du alltid er sikret raskest mulig oppkobling. Det eneste vi savner er WiFi.

Skjermen har en oppløsning på 320 x 240 piksler fordelt på 2,4 tommer. Den støtter 262K farger.

Mobilen kan kommunisere med PCen via USB 2.0 eller blåtann.

Telefonen er forventet å dukke opp i europeiske butikkhyller i løpet av måneden, men noen eksakt dato for norgeslansering er foreløpig ikke kjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer