Samsung i550 på vei

Mobilen som hjelper deg å finne frem.

Samsung i550 på vei
Publisert

Vi kikket på den allerede under IFA-messa i august i fjor og lot oss begeistre, og i dag lanserte Samsung endelig GPS-mobilen i550 for det nordiske markedet.

Dermed begynner utvalget av mobiltelefoner med satelittnavigering her hjemme å ligne på noe. Nokia har allerede rukket å lansere flere telefoner med integrert GPS, og for kort tid siden viste også Sony Ericsson frem en GPS-telefon.

Dette er den andre Samsung-telefonen her til lands som kjører Symbian, noe som åpner for at du fritt kan laste ned tilleggsprogrammer.

I midten finner du en blå navigasjonsknapp som kan trykkes inn. Kameraet har autofokus og en oppløsning på 3.2 megapiksler. Bildene og videoene du tar presenteres på den 2.6-tommer store skjermen. Av trådløse teknologier imponerer telefonen med både HSDPA, 3G og EDGE.

Angående GPS-delen vil det følge med et minnekort på en gigabyte med kart. Du kan bruke kartet gratis i 10 dager før du må begynne å betale.

Musikk står i fokus. Du kan koble til dine egne hodetelefoner takket være inngang for 3.5 mm minijack.

Blåtann med trådløs profil er integrert slik at du kan bruke hodetelefoner uten å måtte slåss med ledninger. Det innebygde minnet er på fattige 160 MB, men du kan utvide med et minnekort av typen microSD slik at du får mer plass.

Telefonen vil koste ca. 4000 kroner når den dukker opp i butikkhyllene i løpet av april.

Les også om Samsung i780.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer