Samsung i550 på vei

Mobilen som hjelper deg å finne frem.

Samsung i550 på vei
Publisert

Vi kikket på den allerede under IFA-messa i august i fjor og lot oss begeistre, og i dag lanserte Samsung endelig GPS-mobilen i550 for det nordiske markedet.

Dermed begynner utvalget av mobiltelefoner med satelittnavigering her hjemme å ligne på noe. Nokia har allerede rukket å lansere flere telefoner med integrert GPS, og for kort tid siden viste også Sony Ericsson frem en GPS-telefon.

Dette er den andre Samsung-telefonen her til lands som kjører Symbian, noe som åpner for at du fritt kan laste ned tilleggsprogrammer.

I midten finner du en blå navigasjonsknapp som kan trykkes inn. Kameraet har autofokus og en oppløsning på 3.2 megapiksler. Bildene og videoene du tar presenteres på den 2.6-tommer store skjermen. Av trådløse teknologier imponerer telefonen med både HSDPA, 3G og EDGE.

Angående GPS-delen vil det følge med et minnekort på en gigabyte med kart. Du kan bruke kartet gratis i 10 dager før du må begynne å betale.

Musikk står i fokus. Du kan koble til dine egne hodetelefoner takket være inngang for 3.5 mm minijack.

Blåtann med trådløs profil er integrert slik at du kan bruke hodetelefoner uten å måtte slåss med ledninger. Det innebygde minnet er på fattige 160 MB, men du kan utvide med et minnekort av typen microSD slik at du får mer plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer