Samsung I7500 bruker Android

Googles operativsystem til mobiler kommer endelig til Norge.

Samsung I7500 bruker Android
Publisert

I7500 blir Samsungs første mobil med operativsystemet Android fra Google og skal komme til norske mobilbutikker i september 2009. Prisen er imidlertid ikke klar på nåværende tidspunkt.

– Samsung er et av de eldste medlemmene i Open Handset Alliance og har aktivt arbeidet for å introdusere den mest innovative Android-mobilen, sier JK Shin, sjef for Samsungs mobiltelefoner.

Hva får du?

I7500 har en 3,2 tommer lyssterk OLED-skjerm (320x480 piksler), samt mobilt internett på 7,2 mb/s og wlan. Her får du altså kjapp tilgang til Googles søkemotor, Google Maps, Gmail, YouTube, Google Calender og Google Talk.

Merk deg også at den integrerte GPS-mottakeren og Google Maps fungerer sammen og gir funksjoner som My Location, Google Latitude, Street View, lokale søk samtdetaljerte veibeskrivelser.

Googlestore = Android Market

I likhet med iPhones App-store får du Android Market, der det allerede ligger hundretalls som kan lastes ned gratis eller kjøpes. Her vil naturlig nok utvalget øke ettersom flere Android-mobiler blir tilgjengelige.

Oppgitte minifakta:

I7500 er 11,9 millimeter tykk og har et kamera på fem megapiksler, åtte gigabytes internminne og støtte for ytterligere 32 med ekstra minnekort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer