Samsung i780 er smartere enn deg

Ok, det var en overdrivelse. Men den er smart.

Samsung i780 er smartere enn deg
Publisert

Da vi testet Samsungs i600-smartmobil tidligere i år var vi nesten i overkant begeistret.

Når samme selskap nå lanserer i780, som de som er flinke i matte kan se er en forbedring på 180 fra i600, blir vi forståelig nok ganske gira.

Fullt tastatur.

i780 er en QWERTY-mobil som kan kjøre Windows Mobile 6 i både Standard og Professional-utgaven, og høyner dessuten oddsene i forhold til i600 på en rekke områder.

Det meste iøyenfallende er den store skjermen på 2.55 tommer, som nå også er trykkfølsom. Pekepenn følger naturligvis med på kjøpet, og i780 vil sannsynligvis gå direkte i strupen på blant annet Sony Ericssons P1i - forutsatt at ikke Windows Mobile gir deg utslett.

Helt trådløs.

Som på i600 får du med absolutt alle europeiske trådløsstandarder, som vil si HSDPA ("super-3G" som støtter hastigheter ), 3G, Edge og Wlan.

Det reklameres også med at i780 har "optisk mus", som vi antar betyr at styreflaten på midten kan navigeres ved hjelp av litt fingerpeking.

Nytt er også GPS med nordisk kart (endelig), 2-megapiksel-kamera og høyhastighets-USB (altså v2.0).

Lang ventetid.

Ettersom avstanden mellom annonsering og lansering blir større og større innenfor forbrukerelektronikkbransjen, bør du ikke bli overrasket over at i780 ikke kommer i salg før januar 2008 til en hittil ukjent pris.

Hvis du synes det blir lenge å vente, kan du tenke på at Apple-sjef Steve Jobs annonserte iPhone i januar i år, en mobiltelefon som for alt vi vet ikke kommer til Norge før en gang til våren. Det er hva vi kaller forhåndsvarsling.

Kilde: Pressemelding

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer