Samsung miCoach

Årets sprekeste mobil?

Samsung miCoach
Publisert

Samsung har allerede et samarbeid gående med Bang&Olufsen, og nå har de også rottet seg sammen med Adidas. Resultatet er en mobil som skal fungere som personlig trener (Men du må fortsatt komme deg opp av sofaen selv).

Mobilen har fått navnet miCoach og har et program som samler inn og bearbeider personlige data, for å kunne sette sammen individuelle treningsplaner basert på treningsnivå og målsetting.

Den kan hjelpe deg å gå ned i vekt, eller den kan hjelpe deg å trene mot en maraton, for å nevne noe.

Med i pakken får du en pulsmåler som festes til kroppen og en sensor som festes til skoa (passer løpesko fra Adidas). Informasjon om bevegelser og puls sendes trådløst til mobiltelefonen, sannsynligvis via blåtann.

Det følger også med øretelefoner som skal sitte godt fast i ørene når du trener. Hvis du springer for fort eller for sakte vil telefonen kjefte på deg.

Du får også tilgang til en nettside som hjelper deg med å skreddersy og analysere treningsprogrammet.

Kamera på to megapiksler.

I følge nettstedet mobil.se skal miCoach være utstyrt med et kamera på to megapiksler og et integrert minne på en gigabyte. Blir dette for lite lagringsplass kan du utvide med et minnekort av typen microSD.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer