Samsung OmniaHD

Den første mobilen som lar deg filme 720p video.

Samsung lanserer feiende flott mobil som du kan se og filme i HD-format med.  Foto: Dvice.com
Samsung lanserer feiende flott mobil som du kan se og filme i HD-format med. Foto: Dvice.com Vis mer
Publisert

Det har allerede blitt lekket en rekke spennende nyheter fra den pågående mobilkonferansen i Barcelona. Men blant alt det spennende som nå er i vente, må vi innrømme at Samsung sin nye OmniaHD virkelig er av de som vekker oppsikt.

Ikke bare er dette en mobil som er utstyrt med et 8 megapiksel kamera, den er også den første mobiltelefonen med berøringsskjerm som lar deg både filme og spille av video i HD-oppløsning (720p), riktignok nedskalert på skjermen når det spilles av på telefonen.

Stor skjerm, stor plass.

Bildene kan nytes på den 3,7-tommers store og trykkfølsomme 16:9 OLED-skjermen, som også har med god oppløsning (640x360).

Mobilen kan ellers lokke med hele 32 GB lagringsplass. Det forutsetter vel og merke at du bruker et MicroSDHC-minnekort. Det interne minnet oppgis å være på 16 GB.

I tillegg til at dette kan virke som en interessant og lovende kameramobil, kan den nok også fungere yppelig som internett-mobil, ettersom den tilbyr trådløs oppkobling med turbo3G (7.2Mbps).

Andre multimediafunksjoner er GPS, DNSe (Digital Natural Sound engine), 5.1-lyd og stereohøyttaler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.