Samsung Soul

Mobil med sjel fra Samsung.

Samsung Soul
Publisert

Mobilmessen 3GSM går av stabelen i Barcelona neste uke og det er forventet et skred av nye mobiltelefoner. Samsung tjuvstarter og lanserer nå modellen Soul.

Soul tilhører produsentens Ultra Edition-serie hvor hensikten er å gi deg bra design og røff teknologi i en og samme pakke. Og ut fra spesifikasjonene ser jo dette slettes ikke dumt ut.

5 MP kamera og HSDPA

Skyvetelefonen er 12.9 millimeter tynn og er utstyrt med et kamera på fem megapiksler med autofokus og bildestabilisator. Skjermen har en oppløsning på 320 x 240 piksler fordelt på 2.2 tommer. Under panseret finner du også HSDPA (Super-3G), FM-radio, blåtann og microSD-port.

I likhet med modellen i450 er Soul velsignet med ICEpower-forsterker fra Bang & Olufsen.

Men det vi først legger merke til er det nye trykkfølsomme navigasjonsvinduet under skjermen. Samsung har døpt systemet Magical Touch. Vinduet vil presentere forskjellige ikoner ut fra hvilket program du kjører. For eksempel dukker det opp musikkikoner når du aktiverer MP3-spilleren og kameraikoner når du gjør deg klar til å knipse et bilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer