Sanyo DMX-HD1000 er HD i miniatyr

IFA 2007: Men formatet er fortsatt 1080p.

Sanyo DMX-HD1000 er HD i miniatyr
Publisert

For en snau måned siden lanserte Panasonic det de mente var verdens minste 1080i-videokamera. Oppvakte sjeler og bokstavtro HD-entusiaster vil helt sikkert mene at "i"-en skulle vært byttet ut med en "p" for virkelig å imponere.

Møt Sanyo DMX-HD1000, verdens (angivelig) minste 1080p-kamera.

AVCHD.

Det tilhører den japanske elektronikkprodusentens allerede godt kjente Xacti-slekt, som tidligere har imponert maksimalt med den minimale størrelsen, men skuffet stort på det som betyr mest i et videokamera: bilde- og lydkvaliteten.

Kameraet med pistolgrepet tar opp i Sony og Panasonics AVCHD-format for optimal utnyttelse av lagringsplass og bildekvalitet, og kan også ta stillbilder med 8 megapiksler.

Kort og godt.

Ellers har DMX-HD1000 10x optisk zoom, LCD-skjerm på 2.7 tommer, HDMI-utgang, og opptaksmuligheter direkte på SD/SDHC-minnekort.

Du bør ta i litt når du handler minnekort, for selv med 8 gigabyte får du "bare" plass til snaue halvannen time med HD-kvalitet. På den annen side, alle vet at alle feriefilmer er for lange, så hvis dette bidrar til å kutte ned på ventetid ved ferjekaia-estetikken vil verden bli et mye bedre sted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer