SDR-S10 er verdens minste med SDHC

Panasonics nye minikamera blir med på (nesten) alt.

SDR-S10 er verdens minste med SDHC
Publisert

Panasonic har lansert det som skal være verdens minste videokamera med SDHC-lagring. SDHC (Secure Digital High Capacity) er et flash-basert minnekort hvor mimimum lagringskapasitet er 4 GB.

Modellen går under betegnelsen SDR-S10 og har en størrelse på bare 31 x 63 x 114 millimeter. Med en vekt på 182 gram er ikke kameraet stort tyngre enn en velutstyrt forretningsmobil.

Tøffing.

Du kan trygt putte kameraet i lomma selv om du skal ut på tur i skog og mark. Videokameraet tåler et fall på inntil 1,2 meter, og i tillegg skal det være vannavstøtende. Kjekt å vite for de slepphendte av oss.

SDR-S10 tilbyr blant annet en Quick Start-funksjon, som lover å gjøre videokameraet klart til opptak bare 1,7 sekunder fra du slår det på. Her unngår du altså at minneverdige øyeblikk bokstavelig talt forsvinner foran øynene på deg mens du venter på at kameraet skal starte opp.

100 minutter med opptak.

SDHC-minnekortet på 4 GB gjør det mulig å ta opptak i inntil 100 minutter med MPEG-2-format, mens SD-kortet på 2 GB gir deg en opptakstid på inntil 50 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer