Seks klokker du ikke skjønner

Seks klokker du ikke skjønner
Publisert

Vi starter enkelt med denne Kyokusen-klokka som koster 88,3 Euro.

Timene starter nederst, og klokka på bildet skal være 7:26.

Forklaring følger:

Shinshoku-klokka kan bli din for under 95 Euro, og til gjengjeld får du altså en klokke som er komplett umulig å lese av i dagslys og vanskelig om kvelden. Perfekt når du henger i baren og lurer på hvordan du skal få igang en samtale med andre ord.

Klokka på bildet er 6:35, og forklaring følger:

Oberon-klokka er en skikkelig nøtt, og hadde det ikke vært for at klokkeslettet står på bildet hadde vi sikkert lurt fremdeles...

Kortversjonen er at de ytterste LED-indikatorene angir timene, den andre raden gir deg 0-9 minuttene, mens den innerste ringen gir minuttene i 10, 20, 30 osv. En skikkelig nerdeklokke med andre ord, og den kan bli din for 95 Euro.

Q version til 101 Euro.

Her brukes fargede LED-lys til å vise tida, og siden vi ikke skjønte noe som helst av denne anbefaler vi at du hopper rett ned ned i bruksanvisningen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer