Si hei til Garmin Nuvifone

GPS-mobil med trykkfølsom skjerm og super-3G.

Foto: Garmin
Foto: Garmin Vis mer
Publisert

2008 ser ut til å bli året da GPS (Globalt posisjoneringssystem) virkelig gjør sitt inntog i håndholdte duppeditter, og det har gitt Garmin blod på tann. Nå lanserer produsenten en avansert mobiltelefon - med innebygd GPS-navigasjon, selvfølgelig.

Telefonen går under navnet Nüvifone og kommer med en stor trykkfølsom skjerm på 3.5 tommer. Siden den ikke har nummertastatur vil all navigasjon foregå med fingrene på skjermen. Ved oppstart får du tilgang til ikonene Call, Search og View Map (se bilder til venstre under annonsen).

Under panseret finner du HSDPA (Super 3G), nettleser og epost-klient. Du kan søke etter for eksempel "restaurant" på Google og søkemotoren vil gi deg svar etter hvor du befinner deg i verden. Dette takket være Google Local Search.

Hvis du har brukt GPS-enheter fra Garmin før vil du straks finne deg til rette. Programvaren skal være den samme som brukes i Nüvi-modellene. Straks telefonen dockes i bilfestet vil GPS-funksjonene aktiveres og hands-free bli slått på. Stemmeinstruksjoner og automatisk kalkulering av ny rute når du kjører feil er noe av det telefonen har å by på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer