Skjeggløsning

GoateeSaver saver deg for mye trøbbel.

Skjeggløsning
Publisert

De lærde strides når det kommer til skjeggmoten. I det ene øyeblikket skal kotelettene henge løst og i det neste er det kun barten som skal få gro.

Andre ganger vil mannfolka kapsle inn hele munnen med skjeggvekst, på folkemunne kjent som smultring.

Motespørsmål.

Hvorvidt den såkalte smultringen er innenfor eller utenfor motebildet i dag, skal vi ikke uttale oss om, da vårt spesialfelt er dingser. Og det er nettopp derfor vi nå er veldig glade for å kunne presentere dingsen som sørger for å gi deg det perfekte fippskjegget.

Har du forsøkt å få fram smultringfasongen på egen hånd før, har du nok stusset over utfordringen. En liten feilmanøvrering med høvelen, og med ett er den ene siden halvparten så bred som den andre. Ikke veldig flatterende.

En nybakt smultring skal være lik på begge sider, og det vil også GoateeSaver sørge for at den blir.

Bitering.

GoateeSaver holdes på plass ved å bite i hylsen på innsiden. Den er også justerbar og kan vris og vendes i alle retninger, slik at du får velge størrelsen.

Etter at du har justert ønsket fasong er det bare, ja du gjettet helt riktig, å barbere langs kantene. Mer proporsjonal enn dette kan en smultring umulig bli.

Smultforma kan kjøpes fra GoateeSaver for ca 20 dollar, noe som rundt regnet skulle tilsvare en hundrelapp.

Kilde: GoateeSaver

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer