Sko deg på kjettinglenker

Lar deg spurte selv på glattisen.

Sko deg på kjettinglenker
Publisert

Vinteren er en livsfarlig tid å bevege seg utendørs på. De eldre burer seg inne bak igjentrukne blondegardiner og trekker dem ikke til side igjen før på vårparten.

De som likevel trosser kulda og tvinger de tynne stilkeføttene sine bortover glattisen, blir som regel fraktet i rullestol med en brukket lårhals tilbake.

Vinteren er en skummel tid. Også for deg som fortsatt er ung og sprek.

Kjettinglenker.

Det er altså her disse solide kjettingsålene kommer sklidende inn i bildet. De skal sørge for at du aldri mer vil trenge å frykte for glatta, men i stedet sitte like godt plantet på isen som Mulla Krekar i Norge.

Og sett bort fra at de vil lenke deg fast til isen, så vil de helt sikkert fungere som utmerket sikkerhetsutstyr i tillegg.

Gamle fruer kan sikre seg mot overgrep på åpen gate ved hjelp av et enkelt benspark, og endelig kan de bli en del av vinterens gatebilde igjen.

Kjettinglenkene kommer i ulike størrelser, og koster ca 400 kroner paret.

Kilde: ohgizmo.com og kahtoola.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer