Skullcandy går trådløst

Skallesettet Double Agent lar deg rocke uten en eneste tråd.

Skullcandy går trådløst
Publisert

Reiser du kollektivt i Oslo by kan du ikke unngå å legger merke til at kidsa har lagt sin elsk på Skullcandy. En av forklaringene er selvsagt at de har dynket hodetelefonene sine i farger og og mønstre andre aktører ikke engang kan navnet på. (Se bilder til venstre!)

Men med modellen Double Agent er det ikke bare designet som teller.

Trådløs moro.

Dette headsettet har nemlig en minnekortinngang (standard SD-kort) som lar deg spille av musikk uten at du trenger å bruke MP3-spilleren din eller iPhonen som musikk-kilde. Play, spoling og lydvolum styres enkelt på den ene øreklokken, noe som høres kult ut selv om det kanskje kan bli en liten prøvelse å gjennomføre på en fullstappet T-bane i rushtrafikken.

Det integrerte Lion batteriet skal kunne lades via USB på 1 time, og skal ha kapasitet til å spille musikk i 5 timer før du setter den på lading.

Ledning.

Hvis du ikke klarer å løsrive deg fra iPoden din kan du også plugge i ledningen som følger med, greit å vite for de seriøse musikkfreakene med andre ord.

Double Agent kommer sort, grønn og brun, og vil være tilgjengelig i norske butikker fra ca 15. Oktober 2008. Prisen vil være cirka 990 kroner inkludert en minnebrikke på 1 GB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer