Snakk til kalenderen

For deg som trenger en påminnelse.

Snakk til kalenderen
Publisert

Jada, det finnes allerede mange ulike versjoner av elektroniske kalendere der ute. Her er en til.

Men Voice Calendar er faktisk litt annerledes. Den er ment som en duppetitt du kan henge på kjøleskapet, og den vil sørge for å minne deg på alt det som ellers ville gått deg hus forbi.

Enten det er slektninger som fyller år, mor og fars jubileum, møter du skal på eller andre avtaler, så kan du med denne kalenderen være helt sikker på at du vil få høre det.

Enkel å prate til.

De ulike hendelsene programmeres ved at du prater inn på riktig dato, og når dagen kommer vil det lyse i den store knappen som heter TODAY.

Press inn og gjør deg klar til en interaktiv opplevelse.

Kalenderen vil sikkert gli rett inn i storfamilien, der teamarbeid er noe av hovedingrediensen for å få hjulene til å snurre rundt.

Idyll.

Mødrene kan legge igjen beskjeder før de drar på jobb, ungene kan spille av når de kommer hjem, middagen står på bordet når hun er hjemme, og familieidyllen er komplett.

Pris: ca 50 dollar, eller ca 300 norske.

Kilde: taylorgifts

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer