Sniktitt på Xperia X10

Endelig kommer Sony Ericssons første Android-mobil.

Sniktitt på Xperia X10
Publisert

Xperia X10 er altså Sony Ericssons første Androidbaserte mobiltelefon, og den skal også være den råeste Android-telefonen både når det gjelder maskinvare og programvare.

Men selv om vi har fått leke med den må imidlertid du som kunde vente en liten stund til. Mobilen lanseres nemlig først i løpet av første kvartal 2010, og prisen vil havne på cirka 5.000 kroner.

Fortsatt ikke helt ferdig

Det merkes fremdeles at telefonen er uferdig, da programvaren føles noe hakkete og uresponsiv. Dette til tross for at X10 har en mektig 1 GHz-prosessor under panseret, som i teorien skal sørge for helt knirkefri brukeropplevelse.

Uansett lover Sony Ericsson at alle treghetene skal løses innen lansering, så vi velger å håpe at det stemmer inntil vi selv får testet vidunderet for fullt.

Lekker skjerm

Det ytre imponerer, definitivt. Telefonen er svær, men føles ikke tung eller klumpete. Den er fremdeles slank og elegant, om noe plastdominert.

Den er svær av en god grunn, den har tross alt en nydelig 4-tommers skjerm av den kapasitive typen. Oppløsningen er på solide 854x480 piksler. Vi snakker altså om en av de mest oversiktlige skjermene som finnes på markedet, kun overgått av noen Windows Mobile 6.5-telefoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer