Sony Ericsson forteller blondinevitser

Pen å se på. Tom på innsiden.

Sony Ericsson forteller blondinevitser
Publisert

Hvis du har et like uanstendig nært forhold til skinnende nye gjenstander som oss, vil du ha full forståelse over den bitre undertonen i denne saken. Dere andre får bare bære over med oss.

Vi har nemlig ventet lenge på C702i - den helt nye sprut- og støvsikre Cybershot mobilen til Sony Ericsson, så når det kom ikke mindre enn tre flotte pakker til redaksjonen begynte automatisk siklingen blant mobiltesterne i dingz, dinside og itavisen. Dette hadde vi gledet oss til.

Men herligheten skulle selvsagt ikke vare.

Luremusmobil.

Inni esken lå det nemlig bare et fotoalbum med bilder tatt med mobilen og en IDIOTISK glassgreie med kanel, flytende væske og noe ubeskrivelig grøntfor.

Ok, jeg skjønner at tanken var å vise at mobilen tåler en støyt, men siden det faktisk er mobilen vi er interessert i - burde dere heller lagt med en testmobil, sagt noe om prisen og ikke minst lanseringsdatoen.

Men ikke fortvil kjære leser. Vi fikk nemlig ut all vår aggresjon når vi knuste glassbeholderen med vår praktiske håndslegge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer