Sony Ericsson G502i

Billigmobil med super-3G.

Sony Ericsson G502i
Publisert

Sony Ericsson lanserte i dag en rimelig mobiltelefon med HSDPA (super-3G). Teknologien skal være fire ganger raskere enn 3G og åpner for kjapp nedlasting og nettsurfing.

ActiveSync.

Telefonen tilbyr støtte for "Exchange ActiveSync" som lar deg synkronisere enheten mot jobb-eposten din. Du kan åpne favoritt-RSS-feeden med trykk på bare en knapp.

Bor du et sted med mye vær vil du kanskje sette pris på den integrerte værvarslingsfunksjonen.

Kameraet er av den enkle sorten med en oppløsning på to megapiksler. Ingen autofokus eller blits her. Andre funksjoner er blåtann, radio og støtte for java og M2- minnekort.

- G502i har slank og klassisk Sony Ericsson-design og en rekke praktiske funksjoner som forenkler hverdagen for travle mennesker, sier Anniken Amdam, markedssjef i Sony Ericsson i Norge i en pressemelding.

Telefonen leveres med Google Maps, og kjøper du en ekstern GPS-dings slipper du å dra med deg kart når du skal ut og vandre i storbyen.

Regn med en pris på ca. 1400 kroner. Sony Ericsson G502i entrer butikkhyllene i andre kvartal 2008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer