Sony Ericsson med dobbelsikring

Kameramobil for voksne og spillmobil for kidsa.

Sony Ericsson med dobbelsikring
Publisert

Det var ikke så mye bevegelse blant journalistenes øyebryn under dagens presselansering fra Sony Ericsson i Oslo, men litt luftig blafring ble det da antall megapiksler på innsiden av nye C905 kom opp på skjermen.

8.1 megapiksler er nemlig ikke hverdagsmat for mobiltelefoner, og definitivt mobilkamerarekord i Norden.

Kontraster.

C905 er den første slidermobilen i Sony Ericssons Cybershot-serie, og har som forventet både autofokus og blits. Ansiktsgjenkjenning skal gjøre det enklere å fokusere på ansiktet og ikke bakgrunnen, mens den nye Smart Contrast-funksjonen skal forhindre at mennesker (og ting) drukner i skygge når bildene tas i motlys.

Ikke for første gang påstås det at en mobiltelefon skal kunne erstatte, eller i det minste holde følge med, et vanlig digitalkamera, men det gjenstår fortsatt å se om optikken i C905 klarer holde tritt med megapikslene, og hvor rask mobilen er i bruk.

Specs.

Andre ting du behøver vite om C905 er at den har en 2.4 tommers ripefri skjerm, Wlan, super-3G og 3G, assistert GPS, 2GB minnepinne i Memory Stick Micro-format, og at den kommer i to fargekledninger - svart og sølv. Den småtykke telefonen kommer etter hvert også i "koppergull", så hvis du har planer om å fargekoordinere soverommet med mobilen kan du jo vente litt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer