Sony går nye veier.

Dette headsettet ser verken pent eller behagelig ut.

Publisert

Nye design er alltid velkomne. Hvem vet, kanskje noen klarer å forbedre et allerede eksisterende design ved å totalt revolusjonere byggemåten. Ørepropper var jo stort i sin tid, og det mer sporty headsettet med bøylen bak hodet gjorde også sitt inntog i markedet.

Sony har nå prøvd å tenkte nytt igjen, og har vist fram sine PFR-V1 Personal Field Speaker. Vi håper de er behageligere enn det ser ut til, for utseendet er mildt sagt på grenseland til galskap.

Nyskapende.

Ideen bak produktet, som navnet tilsier, er å ikke bare gi deg musikk fra et headset, men fra høytalere. Jada, vi vet at det er høytalere i headsettet, men ettersom disse høytalerne vil være lengre fra øret vil lyden gjengis på en helt annen måte.

Høytalerne vil sitte et per centimeter fra øret, mens du vil ha et metallrør som skal fungere som basshøytalere inne i øret ditt. Høres merkelig ut? Vel, det er det også.

Imponerende lyd.

Hvis man ser bort i fra det faktum at man ser ut som en idiot når man bruker de, har Wired testet skapningen, og kan fortelle at lyden virkelig imponerer. Headsettet er imidlertid svært skjørt, så noe for kollektivpendling er det neppe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer