Sony lanserer nye handycam

Kraftig zoom, antiristefunksjon og smilegjenkjenning er bare noe av det Sony nå kan lokke med.

Sony lanserer nye handycam
Publisert

På utkikk etter et handy videokamera, og tillegg glad i farger? Da bør du ta en kikk på de tre nye kameraene som Sony nå lanserer.

De to første går under navnet Standard Definition Flash og er for deg som er på jakt etter et rimelig alternativ, mens det siste markedsføres som et av Sonys mest avanserte handycam, under navnet High Definition Flash.

4 og 16GB minne.

I standard definition lanseres to nye videokameraer med intern hukommelse på mellom 4 og 16GB, men ved hjelp av minnebrikke kan lagringskapasisteten utvides.

Toppmodellen DCR-SX50 byr på 16GB – noe som skulle holde til 11 timers SD video – mens basismodellen DCR-SX30 rommer 4GB.

Smarte funksjoner.

Begge modellene kan lokke med noe av markedets kraftigste zoom, med hele 60x. Kameraene skal ha rask oppstartstid, og de er også integrert med anti-riste-funksjonen SteadyShot, som virker både på video og stillbilder.

Funksjonen Face Index sørger for å gjøre kameraene i stand til å sortere klipp basert på ansiktene i bildet. De kommer også med trykkfølsom skjerm på hele 2,7 tommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer