Søt som sjokolade

Chanel viser fram sin nye mobiltelefon.

Søt som sjokolade
Publisert

Det er alltid like gøy å se bilder av konseptmobiler for å se hva designere tenker. Kanskje får man en liten sniktitt inn i framtidens mobiler slik at man kan forutse hva som vil dominere markedet om et par år.

Nå har parfymeskaperen Coco Chanel slengt seg på designerbølgen av mobiler, og viser stolt fram sin nye konseptmobil Chanel Choco.

Gjennomsiktig skjerm.

Tanken bak designet er uvisst, men det er ikke vanskelig å se at mobilen i sitt lukkede utgangspunkt ser ut som et sjokoladebrett. Telefonen forandrer imidlertid både form og utseende drastisk når man sklir ut skjermen og navigeringsknappene. Skjermen ser utvilsomt tøff ut, da den er både halvgjennomsiktig og har tilsynelatende svært god oppløsning. I tillegg lyser alle knappene opp når telefonen åpnes, og alle ikoner vises klart på alle knapper.

En ganske kul idé spør du oss, men hvordan den skal produseres er det fortsatt lite informasjon på. Vi kan ikke tenke oss at designerhuset til fru Coco Chanel har mest greie på visse tekniske utfordring som vil oppstå under produksjonen av denne telefonen. Men vi har god tid, og gleder oss til noe lignende kommer i butikkene (og til Norge for den saks skyld).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer