Sprutsikker LCD

Endelig en løsning for TV-slaver.

Sprutsikker LCD
Publisert

Hvis du er av typen som kjenner panikken presse på idet du entrer dusjkabinettet, sånn i fall du skulle gå glipp av viktige tv-sendinger, vil du nok elske Sony sin nye lansering.

Nå kan du nemlig la strålen falle samtidig som du hviler øynene på tv-skjermen.

På grunt vann.

Mini-bravia kan oppholdes under vann i opptil 30 minutter, så fremt dybden ikke overstiger én meter. Det skulle altså gjøre den mer enn nok rustet til å tåle et lengre opphold under dusjstrålen.

LCD-skjermen er 4 tommer stor, eller liten, alt etter øyet som ser. Dette er nok ikke en tv som får deg til å løpe inn i dusjen for å se favorittfilmen, men den kan helt sikkert fungere som en hendig nødløsning.

Skrekkløsning.

Hvem har vel ikke opplevd, midt under skrekkfilmen, at kroppen er søkk våt av svette og begynt å lengte etter en kald dusj. Mini-bravia lar deg gjøre to ting på en gang. Svette og dusje samtidig.

Tv-en har også 2 GB minne, ergo kan du ta opp enkelte innslag du skulle gå glipp av. Som for eksempel under sjamponeringen, eller mens du begir deg ned mot den mørkere enden av ryggpartiet.

Kilde: ubergizmo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer