Sprutsikker LCD

Endelig en løsning for TV-slaver.

Sprutsikker LCD
Publisert

Hvis du er av typen som kjenner panikken presse på idet du entrer dusjkabinettet, sånn i fall du skulle gå glipp av viktige tv-sendinger, vil du nok elske Sony sin nye lansering.

Nå kan du nemlig la strålen falle samtidig som du hviler øynene på tv-skjermen.

På grunt vann.

Mini-bravia kan oppholdes under vann i opptil 30 minutter, så fremt dybden ikke overstiger én meter. Det skulle altså gjøre den mer enn nok rustet til å tåle et lengre opphold under dusjstrålen.

LCD-skjermen er 4 tommer stor, eller liten, alt etter øyet som ser. Dette er nok ikke en tv som får deg til å løpe inn i dusjen for å se favorittfilmen, men den kan helt sikkert fungere som en hendig nødløsning.

Skrekkløsning.

Hvem har vel ikke opplevd, midt under skrekkfilmen, at kroppen er søkk våt av svette og begynt å lengte etter en kald dusj. Mini-bravia lar deg gjøre to ting på en gang. Svette og dusje samtidig.

Tv-en har også 2 GB minne, ergo kan du ta opp enkelte innslag du skulle gå glipp av. Som for eksempel under sjamponeringen, eller mens du begir deg ned mot den mørkere enden av ryggpartiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer