Stjel nett fra naboen

USB som lar koble deg på linja til en annen maskin.

Foto: Nettbutikken
Foto: Nettbutikken Vis mer
Publisert

Det er ikke veldig vanlig at to maskiner står ved siden av hverandre, og at den ene ikke har tilgang til Internett, mens den andre har.

Men det kan skje, og skulle du noen gang oppleve det kan denne USB-enheten hjelpe deg på nett. Ved hjelp av naboens maskin.

Plugg og surf

Den lille enheten skal kobles inn i maskinen til en som har internettforbindelse, og voila, du vil ikke bare være på nett, du vil også få muligheten til dele filer mellom din og den andre maskinen – uten noen spesiell driver eller ekstra programvare.

Les også: Ny standard: Her er din neste mobillader

Enheten er kompatibel med Windows XP og Vista, og filene overføres enkelt ved hjelp av et dra og slipp-grensesnitt som minner om et FTP-program.

Snyltegjest

Den hendige USBen vil være perfekt når du sitter på toget eller på en annen fjern strekning der du ikke har tilgang til nett, og naboen ved siden av surfer på eksklusiv 3G-linje og du har lyst til å spare penger.

Les også: Plugg safen i PC-en

Pris: ca kr 200 fra usb.brando.com

Kilde: ohgizmo.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer