Stressless

Hjerteinfarkt = dårlig. Personal Stress Reliever = bra.

Stressless
Publisert

En skal være forsiktig med å stole på statistikk fra folk som har noe å selge, men når produsenten av Personal Stress Reliever, emWave, siterer selveste American Institute Of Stress på at 90 prosent av alle helseproblemer skyldes stress, så nikker vi med hodet, beina og armene.

Det er bare én ting som ødelegger: Hjemmesida til instituttet ser ut som den er laget av en arbeidsledig webdesigner på designerdop, og er omtrent like troverdig som førstesida til The Sun.

Tommelfingerregel.

Likevel, Stress Reliever gjør sikkert det den skal gjøre: Å måle stressnivået ditt. Det gjør du ved å holde tommelen din inntil sensoren på den 62 gram tunge boksen med samme desperasjon og intensitet som en fjellklatrer som klamrer seg til en fjellhylle på Everest.

Sensoren måler pulsen og oversetter den til det emWave kaller et mer eller mindre gunstig koherens-nivå, eller som vi kaller det: Et sted mellom minus tjue og busstreik, og sol, balkong og kald halvliter.

Opplæringsprogram.

Dette nivået vil du lære deg å nå ved hjelp av Windows og Mac-kompatibel programvare, kalt "Coherence Coach CD", og selv om PC-versjonen til enhver tid står i fare for å bringe deg nærmere et infarkt enn lenger bort fra det, vil den "underholdende programvarepakken" forhåpentligvis bidra til fred og fordragelighet etter en tids trening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer