Tankefull

Time Tank høres ut som et riktig navn på denne klokka.

Tankefull
Publisert

Oakley er på ingen måte noe navn som forbindes med lekre klokker som støpes fast på skipsreder-armer, der de blir sittende til dagen hvor de faller om på skipsgulvet på kontoret etter nok et tungt og dypt børsras.

Oakley har tradisjonelt sett laget kule briller, ryggsekker og sko, som markedsføres i reklamefilmer der ekstremsport-utøvere beveger seg så raskt at ingen egentlig ser hva som skjer - eller hva de prøver å selge.

Tanks.

Med denne klokka, som kledelig nok heter Time Tank, beveger de seg over i mer raffinerte kretser. Den står ikke tilbake for noe av det Tag Heuer, Raymond Weil eller Omega lager, samtidig som den ser like solid ut som en, vel, stridsvogn.

Både chassiset og lenka er av titan, noe som gjør klokka betraktelig lettere enn den ser ut. Med et 13-steiners sveitsisk urverk i bunn har Oakley dessuten fått de nødvendige referansene fra landet hvor ingen ser ut til å gjøre noe annet enn å lage klokker.

Bra batteri.

Batteriet varer i hele fire år, slik at du kan konsentrere deg om å posere med lett overklasse-mine idet du skrider inn på Oslos kjipeste hippeste nattklubb i de sene nattetimer med Time Tank glinsende på håndleddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer